Söndag - Snö & Vasaloppet 2020

Hej kära ni!

Hoppas ni alla har en bra helg! Jag kan tänka mig att många av er sitter bänkade framför teven och kikar på årets Vasalopp. Jag såg inte helt från start, men just nu ligger jag i sängen och tittar på det.

Vilken chock vi också fick imorse när vi kikade ut genom fönstret och det vet alldeles vitt. Det var alldeles vitt av snö, och än snöar det. Så vi får väl se hur mycket det kommer komma.

Jag tycker det är lite blandade känslor kring det här med att snön kommer. För på ett sätt tycker jag tiden är lite förbi. Vi har varit utan det så länge nu. För i vanliga fall är vi ju i den månaden då vi i vanliga fall brukar ha snö, så på ett sätt behöver den inte komma alls tycker jag just nu.
Sen på ett annat sätt så tycker jag det är rätt mysigt med snö, och att det blir lite ljusare av det vita. För det är fint med snö om man bortser från det ”jobbiga” med snön. Men med snön så brukar i alla fall dagarna kunna kännas lite längre i och med att det blir ljusare.

Sen är det slasken jag tycker är det allra jobbigaste i och med att det blir så jobbigt med rullstolen. Både med att komma fram och sen att det blir så blött överallt. Allt liksom försvåras, så jag har lite blandade känslor kring det kan man säga.

Sen kan man ju inte påverka det. Kommer det snö, så kommer det men det ska bli spännande att se hur mycket det kommer bli.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229