Söndag & Måndag

Söndag:
I Söndags blev det en "damma av dag" här hemma tillsammans med en spontantur till Uppsala. Vi åkte dit efter lunchen. Det var jag, mamma och Emelie. Jag tänker inte berätta nu vad det var vi var dit och kollade på, det får ni veta lite längre fram, men innan vi fick komma till dem vi skulle till så stannade vi en sväng på Fullerö Handel och på Gränby centrum. Jag hittade lite saker, men det var inte mycket. Jag köpte bl.a. två böcker (de hade 50% rabatt och utförsäljning av böcker på Åhlens), ett ritblock och några pennor, en plastväxt, termomugg och trosor.

Ärligt talat så blev jag rätt irriterad över att gå där på Gränby, för dem hade gjort det så himla dumt när man går in i butikerna med trösklarna in till dem. Inte på alla, men på många. Likaså i mittengången där det fanns sittplatser med bänkar så var det lika där, en matta med en jättekant runt. Riktigt dumt om ni frågar mig. De hade en rätt ny del (tror jag i alla fall det var), och det var där det var som sämst med trösklarna in till butikerna. Där hade de gjort så kantiga trösklar in till butikerna att vi körde tvärstutt in på en butik, och sen var vi även nära att göra det på fler ställen. Men då var vi lite mer beredd på det.
Men grejen var bara den att jag gjorde verkligen illa ryggen. Det gjorde så ont och högg riktigt till i ryggens nedre del. Där och då när det hände kändes det precis som att någonting måste ha hänt, och sen har jag haft ont både i bröstryggen där jag har kotkompressionen och precis nedanför navelhöjd sen dess. Så det var riktigt irriterande måste jag säga. Men tiden får väl utvisa om det blir bättre eller sämre eller lika, men visst blev det allt en smäll. Så nu är jag rätt rädd för trösklar och kanter som finns lite överallt.

Måndag:
Igår var jag bara hemma. Det blev en hemmadag som innehöll fortsättningen av städningen jag började med i söndags. Vi fortsatte dammtorkningen samt tvättade lite handdukar. Sen var vi ut en sväng på cykeln och cyklade här i närheten. Det var roligt. Sen fortsatte vi titta lite på serien vi började följa häromdagen. Jag och Ida. Den är verkligen jättebra. Lätt att komma in i och hänga med i så se den, The Americans.
Annars hände det inte så mycket igår. Det blev helt enkelt en hemmadag fylld av dammtorkning, tvättning, matlagning, vara lite ute och serietittande.

Här ser ni en väldigt trött kille från igår. Speciellt på den högra bilden. Harry satt på stjärten och i stort sett vägrade lägga sig. Precis som att han skulle kunna säga att han är pigg men istället sitter han och nickar till hela tiden som att han somnar. Han var väldigt söt i alla fall, och tillslut efter ett tag så la han sig och sov som han brukar göra. Men först var han bra envis, haha.

Gillar

Kommentarer