Sovit dåligt & min gårdag

Godmorgon på er!

Hoppas det är bra med er. Min gårdag har varit helt okej, men jag har varit grymt trött. Jag och Jennifer var iväg efter frukost på lite ärenden och efter att vi kom hem och hade ätit lunch så somnade jag rätt fort därefter i soffan. Jag var så trött.
Jag har sovit väldigt dåligt dem senaste dagarna i och med att jag har vaknat kring fyratiden två dagar i rad och sen inte kunnat somna om. Det pga den där värken/anfallen jag råkat ut för vid magen och bak i ländryggen, plus att jag därefter haft väldigt svårt att somna om.

Sen hade jag även jättesvårt att somna som natten till igår, så det blev rätt sent pga det med. Vilket inte gjorde mig piggare igår om jag säger så. Därför var det nog inte så konstigt om jag var extra trött igår och behövde mig en stödvila där på eftermiddagen. Det kommer väl efter antar jag.

Igår var vi ju som sagt först iväg och fixade lite småärenden efter frukost. Det var bl.a. lite presenter inför julklappsspel som vi ska ha med släkten här vid jul. Så det var skönt att få det fixat. Sen efter att vi kom hem och hade ätit middag blev det lite vila framför en serie igen som vi följer. Vi kikade på den tidigare igår med då när jag somnade till en stund. Crossing Lines heter den i alla fall, och den finns på Netflix att se. Den är i alla fall bra tycker vi.

Jag somnade till säkert i över en timme där på eftermiddagen efter att vi kom hem och hade ätit lunch, för att jag var så trött. Dock tror jag det var välbehövligt, för sen kände jag mig lite piggare igen. Jag fick en liten behövlig nap verkade det som, så det var väl bra.

Senare, en stund efter det blev det lite middag. Den här gången gjorde jag köttfärssås och spagetti. Det var gott, eller helt okej ändå. Däremot blir det väldigt jobbigt och svårt när illamåendet hela tiden ska kicka in. Det är bara så frustrerande.
Just det, Anna kom förbi sen en stund också på kvällen. Det var trevligt. Det är så mysigt när hon bara kikar över och säger hej, just med tanke på att vi bor så nära varann. Så det är roligt. Då var hon bl.a. sugen på lite fika, satt då fick de bli det.

Hoppas ni hade en bra gårdag! Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229