Spa dag - Mary Kay

Idag blev det en mysig söndag. Men den blev inte alls som jag trodde och hade ställt in mig på från början. Jag var inställd på en heldag hemma, men riktigt så blev det inte. Mamma ringde mig fem i 10 och sa att vi skulle åka strax före halv 11. Jag hade helt glömt bort att vi skulle på en face-spa stund hos en tjej som säljer Mary Kay produkter. Vi träffade henne på Tjejmetro-kvällen i onsdags, så det var efter det som det här blev inbokat.

Det var trevligt. Det var riktigt mysigt att sitta och få lite information och prova lite nya produkter. Jag har en del produkter därifrån redan som jag använder, men det var roligt att få prova lite nya saker som också hade kommit sen sist jag var på något sånt här. För det är verkligen bra grejer, så de kan jag rekommendera. Nu fick vi framförallt hjälp med att prova ut rengöring och foundation som passade just våra hudtyper, samt lite tips och trix på olika saker. Så det var roligt. En mysig stund där mitt på en söndag.

Sen efter att vi hade varit där åkte vi och åt lunch på Sibylla. Det blev en varsin grillad korv med pommes till oss alla tre. Det var gott. Därefter blev det storhandling på Willy’s innan vi åkte sedan hem. Det var skönt att få fylla på frysen och kylen lite inför kommande veckor, så det bara behövs lite stödhandling sen. Det är alltid lika skönt tycker jag.

Ni vet ju om att jag har väldigt mycket problem med illamående som antingen är dåligt eller jättedåligt. Jag har har det sen i somras. Just nu är det en period då det är jättedåligt igen, vilket gör det himla svårt med mat tycker jag. Det är så svårt att komma på vad man ska laga för något eller vad man är sugen på. För väldigt ofta blir jag rent ut sagt äcklad och får bara inte i mig det många gånger, eller att det bara tar stopp mitt i undertiden vi sitter och äter. Himla frustrerad måste jag säga att det är.

Men tyvärr kan jag inte göra mer än mitt bästa. Mer kan jag inte göra, och sen hoppas på att det kan lätta lite snart igen. Men jag blir bara så frustrerad över att det inte vill ge sig helt någon gång. Att det bara fortsätter, för det är inte roligt. Men men, nu är det så tyvärr..

Ikväll hade jag förresten också en mysig kväll med Anna. Vi hade lite glöggmys. Årets första faktiskt, så det var riktigt mysigt. Vi drack lite glögg, åt pepparkakor och mörk choklad. Lyxigt värre. Jag letade efter glutenfri pepparkaksdeg när vi var och handlade på affären, eftersom vi hade tänkt baka det. Men tyvärr så hittade jag inget, så då fick det bli köpta så länge istället tills jag har hittat det. Men som tur är så är de rätt goda dem också.

Hoppas i alla fall ni har haft en trevlig söndag och helg! Nu ska jag försöka sova. Jag somnade i soffan en sväng nu ikväll för jag var himla trött, men nu blir det till att försöka sova ordentligt i sängen. Jag har ju ändå hållit mig vaken bra mycket idag om man tänker efter, eftersom jag ändå har varit vaken sen kl.04 imorse.

Nej nu ska jag sova, godnatt till er och kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229