Spontan dag

Igår var jag inte hemma på hela dagen. Jag och Agnes bestämde oss för att ta en spontan roadtrip till Birsta. Det blev bestämt väldigt snabbt inpå, men det är roligt det med. Att hitta på lite mer spontana saker och bara åka om man känner för det.
Det är en sak som verkligen förändrades sedan jag skaffade bil för ca ett år sedan. Det har verkligen underlättat min vardag och gör mitt liv mer spontant. Eller egentligen ökar möjligheten till att kunna vara det. Så det blev ett stort lyft för mig, eftersom det annars är så begränsat många gånger och är så långt ifrån spontant man kan komma. Och både färdtjänst och sjukresa är totala motsatsens till att vara spontan.

Men det var i alla fall roligt att åka dit. Få göra någonting. Det vi inte hade tänkt på var bara att det inte bara var vi där. Det var ju löningshelg samt lite olika aktiviteter som hade kring halloween att göra, så det var en hel del folk där, eller väldigt mycket folk. Men det var tur att det var ett stort köpcentrum, så det gjorde att det såg värre ut på parkeringen än vad det var inuti.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229