Spontanklippning

Idag har jag haft ytterligare en ”fri” eller bättre sagt en oplanerad dag. Den var det i alla fall fram till imorse då jag bestämde mig för att leta klipptid, för jag behövde klippa mig. Jag kollade där jag har gått o klippt o färgat håret några gånger tidigare, och som tur var hade dem en ledig klipptid på eftermiddagen idag. Men det var hos en annan tjej än vad jag gått till förut.
Oftast brukar mamma klippa mig, eftersom hon i grund och botten är utbildad frisör. Så hon brukar i alla fall klippa mig om jag bara ska toppa det. Men nu har hon så mycket på jobbet och fullt upp med lite andra saker så den här gången sa vi att jag får gå iväg och göra det.

Så då var jag i alla fall dit idag. Jag hade tid kl.14 och det var nog tur att det inte var senare, för sen började det verkligen komma mycket folk till köpis (valbo köpcentrum). Det var ju black friday idag med många olika erbjudanden och rabatter så folk var ju som tokiga. Men när vi kom var det förvånansvärt rätt lugnt, men jag tror alla kom där framåt tre- fyratiden när dem flesta slutat jobbet. För det var i alla fall betydligt mer folk där när jag var klar hos frisören.

Jag klippte i alla fall håret. Det var de som var prio för idag och jag blev väldigt nöjd. Det är verkligen skönt när man får fräscha på håret lite och få bort det slitna och trassliga.
För mitt hår behövde verkligen klippas, eftersom det nu var rätt slitet och torrt. Men mycket tror jag beror på mina mediciner, för jag har (och gör fortfarande) lossat grymt mycket hår den senaste tiden, även fast det har börjat lugnat ner sig lite nu. Speciellt efter jag fick sänka lite av medicinen jag tar för hypofysen. Det har i alla fall lugnat sig så pass att jag kan ha det utsläppt mer igen. Det kunde jag inte ha förut utan att jag hade hårstrån precis överallt.

Frisören såg att många av mina hårstrån hade gått av, även att många av dem höll på att växa ut igen. Så det är väl bara att sköta om det och låta det växa i sin takt. Nu känns det i alla fall mycket bättre, och det var skönt att jag inte behövde klippa av mig håret.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229