Städning & handling

Idag har jag haft en "hemma-fix"-dag. Jag valde att inte planera in någonting till idag eftersom jag inte visste hur jag skulle må efter gårdagen. Men som tur är har det gått bra. Jag har lite svårt att släppa det, att just jag skulle komma så lätt undan efteråt. Hemskt nog känns det som att jag bara går och väntar på att jag ska få något njurstensanfall eller att någonting dåligt ska hända. Men självklart är jag glad så länge det inte gör det, men ändå. Det är bara en känsla jag har.

Idag har jag i alla fall försökt tagit det lite lugnt. Jag har inte känt mig så pigg. Jag har varit väldigt trött, så jag har som sagt mest tagit dagen som den kommit. Men det har ändå blivit en del fix med städning också var jag och handlade lite mat på Willy´s efter lunchen. Jag var nog där vid rätt tid, för det var längesen det var så lugnt när jag var där sist, så det var skönt.

Sen nu under sena eftermiddagen/kvällen har vi suttit ute på altanen en längre stund. Vi satt där ute och åt middag. Är verkligen så himla skönt nu när man kan göra det. Sen har vi mest bara slappat på bäddsoffan jag har i hallen med skjutdörrarna öppna. Är verkligen hur skönt som helst att jag kan göra så, speciellt när man inte känner sig helt pigg och känner att kroppen behöver vila.

Gillar

Kommentarer