Städning, handling & laga mat

Precis som rubriken lyder, ungefär det har min gårdag bestått av. Alltså städning, handling och laga mat, samt lite paus däremellan. Sen har jag även haft en tjej som har varit här och gått lite introduktion. Det var sista tillfället idag. Men det har gått bra, så det var roligt.

Sen har jag fortfarande haft väldigt ont kring nacken/skuldrorna och axlarna. Grejen är den att jag är så öm. Igår när jag vaknade och gick upp på morgonen så var jag så öm att det kändes som att jag var alldeles blå och full i blåmärken, även fast jag inte var det. Men det värsta la sig under dagen, så det kändes bättre framåt senare eftermiddagen/kvällen. Så det var skönt!
Jag tror det kommer efter sen jag fick massage i förrgår av Elin. Hon var riktigt duktig på att massera och jag tror hon fick bort en hel del spänningar, samtidigt som det fortfarande är väldigt många kvar. Men vi tar lite i taget så det inte blir som en jättechock för kroppen med jättemycket massage. Speciellt när jag inte har fått någonting tidigare på bra många år. Så det tror jag är en bra plan, och jag tror massage är en stor pusselbit till att få det att bli bättre.

Men sen igår så hade jag en vilodag från massage, och det tror jag behövdes också eftersom jag varit så öm efteråt. Istället har jag mer kört med vetesäcken och försökt hänga med armarna så mycket det går, och försöka räta upp och sträcka på överkroppen så mycket jag kan. Framförallt bak med axlarna, eftersom jag gärna vill dra fram dem och säckar ihop utan att jag tänker på det. Så det är bara att kämpa på med allt jag testar och har testat. De jag bl.a. har gjort är att:
- Smörja med Voltaren
- Sitta med TENS-apparaten
- Att någon masserar mig
- Sitta med vetesäcken
- Använda en massageapparat som man kan ha på ryggen.
- Göra lugna rörelser för armarna, ryggen och nacken

Sen har jag säkert glömt någonting, men det är några av sakerna jag försöker göra för att få det att släppa. Jag kan inte komma på något mer att göra heller. Men huvudsaken det går åt rätt håll, som det ändå verkar göra fast sakta.

Jag har helt glömt bort att ta några kort idag, så istället får ni en liten bild på Harry.

Gillar

Kommentarer