Stockholm tur & retur

Idag har det varit en dag som gått i ett. Har inte varit direkt någon lugn stund, samtidigt som den inte heller varit direkt ansträngande. Idag var det en tur och retur till Stockholm som stod på schema för att skjutsa hem A. Vi åkte kring niotiden på förmiddagen. Vi hade varit redan varit vaken bra länge från morgonen så nio kändes inte så tidigt ändå. Både jag och A är väldigt morgonpigga, men vilket som så åkte vi då någon gång.

Resan gick i alla fall bra, så det var skönt. Det var väl på vägen hem som både jag och Sandra satt i andra tankar när vi pratade på och umgicks med varandra så vi råka komma på E18 istället för E4:an, vilket gjorde att vi kom på vägen mot Västerås istället för mot Gävle. Plus att vi hade hunnit kanske åkt halvvägs dit, så det blev en riktig avstickare innan vi var på rätt bana igen. Tur vi inte hade bråttom till någonting. Men så är det, trevligt hade vi i alla fall!

Sen stannade vi även till på Thun’s i Almunge (kring Uppsala). Thun’s är som en stor butik med allt från kläder till inredning och skor till lite bättre priser. Jag har varit där en gång tidigare för två somrar sen, så det var roligt att åka dit igen när vi ändå hade ”vägarna förbi”. Så det var trevligt.

Sen blev det också lite roligare för jag hittade faktiskt lite saker som jag köpte. Jag köpte bl.a. en basklänning samt en längre kofta och t-shirt, och sen två par sommarbyxor tror jag det var, och en tavla man kan skriva själv på med bokstäver som man sätter dit. Annars var det nog inget annat.

Hoppas ni haft en trevlig måndag och start på veckan! Har ni börjat jobba eller är det fortfarande några av er som har semester eller kanske precis gått på semester?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229