Stockholmshelg - Hemma igen

Hej fina ni!

Hoppas helgen har varit bra för er. Det har min varit. Jag har varit i Stockholm hos Andreas, så jag åkte dit i fredags och kom hem idag kring lunchtid.

Min helg har varit bra. Den gick rätt fort måste jag ändå säga. Den har varit väldigt lugn, så vi har inte gjort så jättemycket mer än att ha varit i hans lägenhet. Men vi har fixat lite i den samtidigt som vi lyssna på podd, lagat mat, umgåtts, tittat på film osv. En lugn helg helt enkelt.
Sen var jag och Sandra (vän & assistent som skjutsa dit mig) till Stockholm Quality Outlet en sväng innan Andreas slutade jobbet för att fördriva lite tid. Där hittade jag väl inget speciellt förutom två tröjor och två kartonger med Delicato mini chokladbollar. Jag köpte en utav dem till mina föräldrar, eftersom de har varit så snälla och tagit hand om Harry nu i helgen när jag varit borta. Annars gick vi mest runt och kikade lite bara, så det var trevligt.

Sen åkte vi till Andreas lägenhet när det började närma sig att han hade slutat jobbet. Det är skönt att han inte slutar så himla sent ändå, utan redan kl.15:30.

Men jäklar vad det snöade då i fredags när vi skulle åka till Stockholm. Det var snudd på att det skulle ha behövts plogats på motorvägen för det var så moddigt och slaskigt på vägen, för det gick nästan bara att köra i ena körfältet. Men sen när vi började mer och mer komma ifrån Gävle så blev det bättre, för i Stockholm var det ingen snö alls. Men jag hörde att det hade kommit en hel del snö i Gävle och sen nu är det i stort sett borta. Så det var ändå rätt skönt att jag "missade" den lilla svängen med snö, för jag är rätt trött på snö nu. Det behöver inte komma nå mer, så därför var det rätt skönt att det hade smält undan tills jag kom hem idag.

Annars resten av dagen har jag varit en sväng till ICA Maxi och handlat lite. Jag åkte dit för där har dem även ett apotek i anslutning till matbutiken. Jag behövde framförallt köpa Salivin som är för att lindra muntorrhet. Jag vet inte varför men dem senaste dagarna har jag blivit så himla torr i munnen. Jag tror det beror på tabletten jag har fått börja med för abstinensen, annars vet jag inte riktigt vad det beror på. Men det brukar i alla fall hjälpa rätt bra.

Hoppsan ni också har haft en bra helg! Kram Elin

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229