Stockholmshelg - Mall of Scandinavia & Cykelmässa

Jag har haft en bra helg. Jag hoppas ni också har haft det. Min helg bestod av en tripp till Stockholm. Jag var där mellan lördag och söndag. Anna var också hemma den här helgen och hälsade på, och det var hon och mamma jag åkte ner till Stockholm med. Vi mötte upp A där och sen gick vi på Mall of Scandinavia och kikade.
Det var trevligt! Men herregud vad stort det är. Alltså det fanns verkligen hur mycket folk som helst, och hur mycket butiker som helst. Butiker till och med som i alla fall inte jag hade hört talas om tidigare.

Jag har varit där en gång tidigare i somras när vi skulle åka till Öland. Men inget mer, och den gången gick vi inte ens runt överallt för såhär stort upplevde jag det inte då. Men det var ändå roligt, trots att man blir fort trött när det både är stort och mycket folk.

Sen, de som var lite sjukt var att ingen av oss hittade någonting att köpa förrän på slutet då jag och A hittade ett par varsina skor. Det var sjukt bara det. Att jag hittar skor, för det brukar aldrig inträffa och aldrig finnas på världskartan. Men jag kunde ha dem och de var sköna. Sen var de också dem första skorna jag provar, så bara det var också lite chockande och riktigt roligt. Eftersom det annars är ett stort problem för mig med stelopererad fötter.
Det var ett par svarta sneakers/vardags träningsskor, och de var både lätta i vikt och lätt att få på. Sen tycker jag dem såklart också var snygga, men de som också var en stor positiv grej var att de inte kostade över 1000-lappen, vilket inte heller brukar höra till vanligheten när jag köper skor. Så det var skönt och roligt bara det, för det är inte roligt att bli tvingad att köpa dyra skor. Men den här gången gick det bra.

Efter Mall of Scandinavia skjutsade mamma och Anna oss till ett hotell i Kista som vi sov på till på söndagen. Det var väldigt roligt och mysigt. Så resten av dagen/kvällen tog vi det bara lugnt. Vi åt middag på hotellet, åkte upp på skybar och fikade lite och tittade ut över Stockholm. Den låg på 34:e våningen, så det var riktigt högt upp.

Under söndagen så gick vi på cykelmässan som låg precis i ingången bredvid hotellets, så det var verkligen nära och bra. Det var också roligt. Vi lyssnade på lite olika personer som föreläste, samt att det var många montrar att gå och kolla på. Så det var intressant och roligt, och efter det kom Sara och hämtade oss på eftermiddagen. Så då åkte vi först och lämnade A innan vi sedan åkte vidare hemåt.
Men jag har i alla fall haft en bra helg. Det var trevligt, roligt, mysigt och intressant så för mig var det en bra helg. Sen var det lite skönt att bara komma hemifrån en stund med, och att Anna också hade tid och kunde följa med på lördagen. Så det var roligt det med! Hoppas Era helger också har varit bra!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229