Studentfirande & Designated survivor

Från mitt tidigare inlägg så vet ni att jag först var på sjukhuset på förmiddagen och sen lite senare på eftermiddagen så var jag på min kusin Williams studentmottagning. Det var trevligt. Speciellt att träffa en del från släkten igen, eftersom det i alla fall för min del var ett tag sedan. För sist vi samlades så kunde jag inte komma när en av mina kusiner fyllde år. För jag mådde inte bra. Så det var trevligt att träffa många av dem idag.

Sen under kvällen när vi hade kommit hem så har jag varit inne hos mina föräldrar och umgåtts med Anna, mamma och Lovisa som jag hade som assistent idag. Jag och Lovisa tittade på och umgicks med Anna och mamma medan dem bakade inför kalaset på söndag. Sen tröttnade jag och Lovisa lite och gick in till vardagsrummet och tittade på Netflix istället. Vi följer en serie som heter Designated survivor. Den är riktigt bra, så den rekommenderar jag starkt. Vi säg bl.a. sista avsnittet idag. Den är riktigt spännande och väldigt svår att sluta titta på, så om man gillar spänning och lite det här att lösa brott så kommer ni gilla den. Den utspelar sig i USA i Vita huset.

Annars har jag inte hunnit med och gjort så mycket mer idag. Överlag tycker jag det har varit en rätt bra dag. Jag var glad att jag orkade följa med på studentfirandet, för det har inte riktigt varit en självklarhet den senaste tiden. Och äntligen har illamåendet börjat släppa så jag känner mig lite piggare och mer som mig själv igen. För det tär väldigt på en att gå och må illa i nästan 6 veckor. För det är länge, väldigt länge när man inte mår bra. Men huvudsaken är att det går åt rätt håll, så det är skönt.

Gillar

Kommentarer