Sunday

God kväll fina ni!
Då har denna dag också börjat gått mot sitt slut och likaså helgen. Min söndag har varit en blandning av lugnt men också väldigt effektiv. Jag har hunnit med en hel del.
På förmiddagen fixade jag klart lite kring mina förvaringsburkar som jag köpte på Ikea igår när jag var där med mamma. Det var burkar till skafferiet i köket, till framförallt mjölerna. Det är så skönt när det är ordning och reda. Sen har jag också hunnit varit ut på en promenad, ritat lite, lagat mat, fixat lite med håret med inpackning och duschat, samt att jag har även hunnit cyklat lite på motionscykeln.

Jag har känt både igår och idag att jag har varit lite piggare. Jag har börjat känna igen mig själv lite mer, vilket känns väldigt skönt. Därför kände jag idag att nu är det dags att komma igång lite med motionscykeln igen. Även om det inte är långt, men man måste ju börja någonstans. Nu idag började jag med att cykla 2 km på precis 6 min, och det gick bra.
Tidigare när jag har varit precis i starten med att komma igång med cyklingen igen efter att jag inte har kunnat göra det under vissa perioder så har jag behövt börja redan på 300 meter. Därför känns det väldigt skönt att jag ändå kan börja redan från 2 km.
Så nu har jag tänkte försöka komma igång med det mer och mer, fast i lugn takt så det inte blir några bakslag. Annars i vanliga fall brukar jag ha väldigt lätt för att råka ut för det, så det har jag ingen lust med igen. Speciellt inte nu när jag kanske precis är påväg tillbaka. Sen tror jag att jag måste öka på det extra sakta och verkligen känna efter eftersom jag fortfarande inte har någon bromsmedicin som stoppar inflammationerna. och gör att orken inte är på topp. Men jag får ta en dag i taget helt enkelt.

Gillar

Kommentarer