Systerhelg

Godmorgon bästa ni!

Vad fort veckan som va ändå har gått. Men det har varit riktigt tuff för min del. Jag hoppas eran har varit bättre. Men jag har haft en väldigt bra helg. Sen i fredags eftermiddag har jag faktiskt umgåtts en hel del med min lillasyster Anna. Även i lördags blev det en riktig familjedag då jag inte har haft hjälp utav någon assistent. Det är inte så ofta det inträffar, därför var det lite extra mysigt att bara få umgås med dem lite själv. Lite som på ”gamla goda tiden” eller hur man ska säga. Nej men det gör inget att ha assistenter med heller, men ibland kan det var lite skönt att bara få vara själv med familjen också.

I helgen har vi ändå gjort en hel del. I fredags efter att Anna kom hem från jobbet gjorde vi middag ihop, hade en mysig kväll då vi pratade och bara umgicks, samt att vi tittade på en film tillsammans med lite gott fika. Samma sak i lördags, samt att jag, Anna och mamma också var iväg till köpis och Ikea en sväng. Det var väldigt mycket folk där men vi fick en hel del saker fixade. Anna skulle bl.a. köpa en hel del kuddar och överdrag till sitt rum/minilägenhet som hon bor i här ute på innergården (låter konstigt, men hon bor i alla fall som i ett litet hus på gården som ligger precis i anslutning till mina föräldrars och farmor och farfars garage). Men det blev i alla fall väldigt bra. För hon har hållit på och renoverat där och fixat hela veckan. Hon har bl.a. målat och tapetserat om så det största rummet börjar bli klart nu. Det är lite småsaker som tavlor/hylla och någon matta som saknas, annars är det så gott som klart. Då är det hallen som blir nästan projekt. Men hon är jätteduktig.

Sen har jag också varit ut på en del promenader, försökt planera och fundera ut hur jag vill ha det på min baksida. För just nu är det bara som en stor vildvuxen, ojämn och jordig åker ser det nästan ut som. För grejen är den att det är ett väldigt mysigt ställe där jag har mycket sol under nästan hela dagen, både morgon, dag och kväll så det vore mysigt att ha en plats man kan vara på mer. Sen är det även större där än vad man tror. Men det har framförallt jag och pappa klurat lite på. Så det ska faktiskt bli spännande, för jag har inte varit så pepp på att ta tag i det där men nu känns det faktiskt roligt. Jag tror det har lite med att göra att jag känner mig lite piggare tror jag, börjar må lite bättre efter kortisonsprutorna och så.

Så jag har haft en riktigt mysig helg tycker jag. Sen känner jag mig bara så glad och tacksam över att jag har min familj. Både att de är just dem men också att vi bor som vi gör och kan umgås så lätt med varandra. Det är bara några meter i mellan. Så det ska man verkligen inte ta för givet.

Men hoppas eran helg också har varit riktigt bra! Många kramar till er! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229