Ta sig över tröskeln

Hej på er denna torsdag och andra dagen in på det nya året!

Hoppas er start på nya året har varit bra. Min har tyvärr inte varit den bästa. Jag har varit helt slut på energi och knappt orkat göra någonting. Igår var jag nästan liggandes större delen av dagen, och likaså idag. Men jag tog mig ändå ut en sväng idag för att få lite frisk luft. Anna följde med hon också, och det var faktiskt skönare än vad vi trodde. Först blåste det väldigt mycket ute när vi bestämde oss för att ta en promenad, men när vi väl kom ut så var det inte så farligt. Det var faktiskt väldigt skönt. Vi gick mer i skogen och där tog nog träden bort det värsta av blåsten, så det var ändå skönt.

Något jag bara tycker är riktigt jobbigt är att allt ska kännas så jobbigt. Allt man ska göra som att t.ex. gå ut, laga mat, städa eller hitta på någonting. Det känns som en jätte tröskel som man hela tiden ska ta sig över, och som man måste ta sats över för att komma över.

Jag känner mig verkligen helt tom på energi och hela kroppen gör bara ont. Det känns precis som att det är någonting som gör motstånd i kroppen hela tiden, men jag vet inte varför. Jag misstänker att det kanske är en kombination av att både vädret skiftar så mycket, att jag mår illa typ för jämnan mer eller mindre, sover jättedåligt om nätterna och sen att fler och fler leder har börjat göra ont igen. Det beror säkert på flera saker tillsammans när man lägger ihop det.

Sen tar det ju mycket på energin att både ha ont och inte få sova tillräckligt, så det kommer ju säkert efter kan jag tänka mig. Jag hoppas bara jag kan få det att vända snart.

Har ni haft en bra start på år 2020? Jag hoppas det! KRAM

Gillar

Kommentarer

anita
,
Hur är det med täcket, blir det inte bättre med sömnen. Krya på Dig till lördag när vi träffas.
elinnhellgren
elinnhellgren,
Det blir bättre när jag väl har somnat, känns som att jag sover djupare. Men det är just det att komma till ro och somna som är största problemet.. Tack så mycket! Ska bli roligt att träffas igen! 😊 KRAM
nouw.com/elinnhellgren
Evaeliasson
Evaeliasson,
Hoppas det vänder och blir bättre snart, krya på dig 💕
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket Eva! Det hoppas jag med 💕
nouw.com/elinnhellgren