#tack

Jag är så tacksam. Tacksam över att ha alla er. Min familj jag skulle göra allt i världen för, mina vänner, alla personer och djur med för den delen och sist men inte minst all personal som kämpar för mig på sjukhuset.
Jag kan inte begära mer och jag är så lyckligt lottad över att jag har ALLA er!
Alla ni som stöttar mig, lyssnar när jag behöver prata med någon, skrattar och skojar med mig, får mig på bättre humör när det är jobbigt och som helt enkelt bara finns där, samt att jag får finnas där för er när ni har det tufft.

Ni är underbara! Alla skulle ha personer som er i sina liv. Jag hoppas många av er också har det. För i mitt fall, om jag inte hade haft ER alla så hade jag varken varit där jag är idag, orkat kämpa vidare genom alla dessa motgångar jag dagligen råkar ut för osv.
Det hade även varit betydligt svårare att se det positiva i saker. Men tack vare er så orkar jag. Jag orkar kämpa vidare, jag orkar det även om jag många gånger tror att jag ska falla.

Egentligen vet jag inte hur jag gör, för den frågan får jag ofta. Hur jag orkar med allt som händer och hur jag tar mig igenom det med en positiv inställning och oftast ett leende på läpparna. Hur vet jag inte många gånger, men jag tar mig framåt och det är huvudsaken. Allt brukar lösa sig tillslut, den stora fråga är bara NÄR och HUR!? Men det kommer, tillslut. Det vet jag i alla fall.

Många BAMSEKRAMAR till er!

Gillar

Kommentarer