Tandläkarn & myskväll (lill lördag)

Igår hade jag en lugn dag. Det ända jag hade som jag skulle iväg på var till tandläkaren/tandhygienisten. Det gick rätt bra. Jag har lite svårt att borsta och få rent mellan tanden och tandköttet, men jag fick lite tips. Så det ska nog bli bättre. Det är tur att jag har starka tänder och bra saliv (eller vad hon sa) som gör att jag inte får några hål, så det är bra. Jag har inte fått det hittills i alla fall under mina 22 år.

Jag ska dit om ett halvår igen på koll. Jag går på jämna kontroller för att hålla kolla på tänderna och minska risken för hål. Eftersom jag har så svagt skelett, och det har även gjort att käkbenet har blivit svagare, så det sista man vill är att det ska bli karies och kanske vidare problem som kanske skulle kunna gå ner i käkbenet. För man vet ju inte hur starkt käkbenet är då. För rent krast så skulle ju tänderna kunna lossna, och det vill jag INTE! Så det är bra med kontrollerna.

Annars igår hade jag intro igen med en blivande assistent. Det gick bra. Det känns riktigt bra, så det är roligt. Förutom det blev det en väldigt lugn dag igår. Jag och Agnes handlade lite efter tandläkarn och köpte så vi kunde göra tacos tillsammans. Vi båda var väldigt sugen på det, så det var gott. Sen på kvällen myste vi bara ner oss med varsitt täcke i soffan och hade det skönt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229