Tankar kring gårdagen

Allt som hände igår känns vissa stunder som att de inte kan hända. Hur kan man göra en operation om man inte är säker på att det är de som är felet? Då gör man sig säker, eftersom en operation med sövning och allt kring det alltid är en risk.

Samtidigt som han inte verkade helt säker när jag träffade honom precis innan operationen heller. Så gick ju jag också med på att göra en operation med att risken fanns att den kanske inte var av.

Visst var det bra att senan var hel, de säger jag ingenting om. Men jag hade också ställt in mig på att göra den här operationen för att bli bättre. Ta risken att få en jobbig period framför mig, för att sedan bli betydligt bättre.

Just nu vet jag inte riktigt vad jag känner. Det enda jag ville var att bli bättre, eftersom jag har mitt stora intresse med att rita. Men att då få höra att man inte vet vad felet är eller vad man kan göra för att det ska bli bättre är inte så roligt. Eftersom man ändå ställer in sig på att man kommer få hjälp och i alla fall bli lite bättre. Men fortsättning följer.

Märkt från igår blev jag i alla fall, med ett stort blåmärke sen kanylen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229