Telefonsamtalens dag

Hej mina vänner!

Är det bra med er? Jag hoppas det! Med mig är det sådär. För tillfället är jag helt slut efter dagen. Jag känner mig så trött och slut i huvudet efter att nästan hela eftermiddagen suttit i telefon. Jag pratade först med två vänner efter varann, och sen hade jag ett skype-samtal med min kurator. Det var första gången jag hade ett samtal med någon på sjukhuset på det sättet. Jag var lite skeptisk inför det, men jag tycker faktiskt det var himla bra. En bra lösning.

De andra samtalen gick också bra, det var trevligt. Men man blir som sagt trött efteråt. För sen efter det, innan jag gjorde middag så har jag suttit och fyllt i en av blanketterna till anmälan kring vårdskadan. Det var en del att fylla i, så det är skönt att det nu är färdigt så långt.

I förmiddags började jag även med min träning igen. Alltså träningen då jag gör övningar för hela kroppen, eftersom jag har behövt vila från en del efter att jag fick kortisonsprutorna förra veckan. För nu känns det äntligen bättre efter dem igen. Det kändes skönt, att på ett sätt vara tillbaka där igen. I mina rutiner jag hade skapat innan jag behövde och fick kortisonsprutorna. För efter det hamnade ju allt lite på paus. Jag hoppas bara jag la det på rätt nivå, eftersom jag inte har gjort vissa övningar på ca 1 vecka. Men det ser jag nog mer mot imorgon. Det gick bra under själva träningen i alla fall.

Just nu ligger jag i sängen och har precis startat igång en podd och skriver det här inlägget till er efter att nyligen ha ätit middag. Jag hoppas er dag har varit bra, KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229