Tiden flög iväg

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit gott. Jag har faktiskt sovit rätt bra inatt. Jag somnade rätt fort tror jag. Däremot kunde jag inte somna om nu på morgonen, men jag ändå glad över att jag sovit i stort sett hela natten. Jag fick akupunktur igår hos min smärtsjuksköterska och det brukar göra att jag sover lite bättre och lättare somnar på kvällen. Sen brukar de inte hålla i sig jättelänge, men i alla fall de närmaste dagarna efter jag har fått det. Så det var skönt. För det är verkligen så tröttsamt när man vaknar sådär extremt tidigt på morgonen och verkligen inte kan somna om.

Just nu ligger jag och vaknar till liv och laddar lite I sängen inför att dra igång dagen. Jag har ett tidigt besök till hälsocentralen idag och därefter ett möte som jag ska på. Sen får vi se vad som händer.

Gårdagen igår var trots alla krämpor en rätt bra dag. En rolig dag där jag fick en hel del saker gjorda. Så det var skönt. Det blev t.o.m. inte tid för ett ända serieavsnitt på hela dagen. Haha, ni som känner mig vet att det typ aldrig händer. Det brukar vara mitt sätt att varva ner på kvällen. Att bara ta det lugnt i soffan framför en serie och försöka få i sig lite kvällsfika. Lika när jag får mina energidippar och behöver vila lite och samla energi så är det oftast framför en serie. Men inte igår.
Tiden verkligen bara flög förbi igår, men inte på ett dåligt sätt. För det var inte stressigt. Däremot Som jag skrev här i början så fick vi en hel del saker gjorda, och det är alltid så skönt. Igår var jag först på två sjukhusbesök, handlade mat på vägen hem, laga mat, fika med pappa, fixa med en grej på datorn som behövde göras, duscha, ringa lite samtal, få bort källsorteringen som var full, och sen på kvällen höll jag på med en app där man ska registrera in vad man äter. Det för att får reda på vad och hur mycket man får i sig under en hel dag. Min fysioterapeut tyckte jag skulle göra det nu för att verkligen se hur mycket jag får i mig, och se vilka dagar jag får i mig som mest och vad det i så fall är osv. Eftersom illamåendet och att få i sig mat är något jag har väldigt jobbigt med just nu. Men det var inte det lättaste kan jag lova. Däremot blir det säkert lättare ju mer man har gjort det och kommer in i det.

Hoppas ni får en fin torsdag! KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229