Tidig morgon

Igår blev det en riktigt tidig morgon. Jag skulle vara inne på sjukhuset redan till kl.08:20, och jag brukar i vanliga fall gå upp kring kl.08 så det blev lite tidigare. Men det gick bra. Igår var det ett besök till hudmottagningen som stod på schemat. Jag var dit för att äntligen få kolla upp mina utslag. Besöket tog lite längre tid än vad jag trodde det skulle göra. Jag var inte klar förrän kl.10 och då hade jag varit på apoteket också.

Besöket gick i alla fall bra. Jag fick först träffa en jätte gullig läkare som verkligen lyssnade och kollade i lugn och ro. Sen hämtade hon en till läkare som också tittade. Allt slutade i alla fall med fem nya mediciner. Salvor, tabletter och droppar. Det ska i alla fall bli riktigt spännande och se om det kan bli bättre. De var inte helt säker på vad allt berodde på, utan det kunde vara en blandning av flera saker.

Sen såg de även två födelsemärken som dem ville ta bort, så det ska jag få göra inom 3-4 veckor. Det ena satt mitt bak på ryggen och ett på låret. Så det var ändå tur att de såg dem så de kan ta bort dem. Eftersom jag nog annars aldrig hade tänkt på det.

Jag började med salvorna och dropparna igår kväll, och faktiskt redan idag så är det lite bättre. Jag hoppas verkligen och håller tummarna för att det ska bli bättre för varje dag nu. Sen började jag med tabletten idag som jag ska ta morgon och kväll.
Jag har utslag på en del fingrar, i ansiktet, över bröstet och ryggen. Så det här ska jag få prova nu en period också ska jag få prata med läkaren igen om ca 3 månader, eller om det är något så var det bara att jag ringde tidigare.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229