Tidig söndag

Godmorgon era fina!

Vilken tidig morgon det blev idag. Jag vaknade med ett sånt där anfall och värk kring magen och ryggen igen.. Fyra var klockan då. Inte alls roligt, eftersom det gör så extremt ont och kommer så fort. Jag börjar faktiskt bli lite mer fundersam över vad det kan bero på, för något fel är det. Frågan är bara vad, för det kan inte vara normalt att ha det såhär. Men jag fick i alla fall stopp på det med pronaxen, vilket jag tackar gudarna för! Jag har börjat lagt pronxen vid sängen nu med en flaska vatten så jag fort kan få i mig det när det inträffar, och det var bra. Då hann det inte gå riktigt lika långt som tur var, så det får jag helt enkelt fortsätta med.

Dagens planer blir nog rätt lugna. Eller jag och mamma ska kolla över lite inför att det är Gävlebocken-invigningen nästa helg. Vi ska nämligen stå och ha en plats/ett bord där som vi ska stå och sälja vid då undertiden det är. Så det ska bli roligt. Men då ska vi planera och kolla över lite inför det, så vi har koll på läget.
Annars tror jag inte det blir så mycket. Jag skulle behöva tvätta en del, så det blir nog att starta någon maskin. Sen kommer jag nog behöva vila en del, eftersom jag har varit vaken sen fyra. Jag kunde inte somna om någonting efter att jag vaknade där pga värken. Inte mer än kanske 30 min max. Satt så ser nog min dag ut, sen får vi se.

Vad har ni för planer för dagen? Har ni någonting roligt som ni ska göra?
Hoppas den blir bra i alla fall, kram!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Hoppas du kryar på dig 🤗
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket Eva! 🤗
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229