Tisdag & onsdag

Tisdag:
I tisdags var det en dag jag hade längtat lite extra över. Det var nämligen så att Agnes jobbade igår. Hon har ju haft semester sen vi kom hem från Öland och vi har inte hunnit träffats något däremellan heller, så det var riktigt roligt att träffa henne igen. Även fast vi såklart har haft kontakt med varann ändå, så är det ju ändå annorlunda när man träffas personligen.

I förrgår gjorde vi i alla fall inget speciellt. Vi var hemma, städade lite i badrummet, bytte sängkläder, tvättade och var ut en liten sväng. Så himla skönt att få lägga sig i en nybäddad säng på kvällen när man nyss har duschat, underbart. Annars under dagen så började vi även titta lite på en serie, men vi har inte riktigt hittat någon vi tycker är så bra. Vi gjorde ett nytt försök med en som nyligen hade kommit ut på Netflix som hette "Friends from College", men än så länge tycker jag nog inte den är så bra. Så vi får se om vi byter igen eller om vi fortsätter ge den ett försök till.
Sen var vi ut och cyklade. Det var riktigt roligt, men betydligt jobbigare än vad man tror. Haha så vi var bra slut när vi kom hem, men det är bra. Lite träning skadar aldrig, bara det är i rätt mängd.

Sen på eftermiddagen kom mamma o pappa förbi helt plötligt med ett stort klöshus/rör/torn/koja jag vet inte vad jag ska kalla det, men det var till Harry. Det är som ett stort rör som han kan klösa på och sen är det som tre hål i tre olika höjder där det också är som hyllplan inuti vid varje hål. Så det blir som tre små kojor också som han även kan gå i mellan inuti, för det är som hål. Fast det har han inte riktigt förstått än haha.
Så den verkade han tycka om, för han började nästan klösa på den på en gång, och det är ju bra. För då kanske jag slipper säga åt han hela tiden när han är på soffan. Sen var han inte så rädd för den heller som han annars brukar kunna vara med nya saker, utan han var mer nyfiken och ville kolla. Så det var roligt.

Onsdag:
Igår har jag mest varit hemma, men det blev också en sväng till Ica Maxi för att handla lite. Vi åkte dit efter att vi hade ätit lunch. Det var rätt mycket folk där, men det gick bra. Sen förutom att vi var dit och handlade så var vi även ut en sväng på förmiddagen och fixade bl.a. ett nät över mina jordgubbsplantor så inte fåglarna ska fortsätta äta upp dem för mig. Så nu hoppas jag dem inte ska komma åt dem lika lätt.

Annars var jag rätt trött igår. Jag hade framförallt ont i ryggen. Så det blev en hel del vila med att läsa i nya boken. Jag har redan läst ut den jag köpte på Gränby som Denise Rudberg hade skrivit. Den var bra, för det var så man hela tiden ville läsa en sida till och den var lättläst.. Men jag tycker själva boken var bättre än slutet, eller hur man ska förklara.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229