Tom fullspäckad dag

Igår hade jag en dag då jag egentligen inte hade några planer alls, till att hela dagen nästan var full med saker som vi gjorde. Men den har i alla fall inte bestått av några sjukhusbesök, vilket är skönt. Det blev inställt pga att min fysioterapeut var hemma med sjukt barn. Så då blev det en till fri dag från sjukhuset.

Istället igår så var vi och handlade lite, var på Apoteket, och sen ringde dem från veterinären om hans provresultat från hudbiopsin. Den visade han var jätteallergiskt och att det har pågått en längre tid så det har blivit kroniskt. Nu gäller det bara att komma på vad det är han är allergisk mot, så nu ska han till och börja med byta foder till ett allergifoder som finns hos veterinären, så det var jag och köpte igår. Så nu hoppas vi på att han blir bättre. Sen ska vi träffa veterinären nästa vecka, så får vi se hur det har gått och jag får fråga det jag undrar. Så det blir bra. Och det känns skönt att vara på väg till att hitta vad problemet är. För det är hemskt att se honom lida.

Min lampa kom igår med som jag hade beställt. Så den packade vi upp också, och det blev faktiskt riktigt bra. Bättre än jag hade väntat mig, så det var roligt.

Sen på kvällen så gjorde jag hemmagjord müsli. Den blev faktiskt riktigt bra, och det var väldigt lätt att göra. Så det var roligt. Det är betydligt lättare än vad man tror och mycket nyttigare med, så det är bra. Det var müsli med kokos, havregryn, lite vanlig och kanelsmak.

Gillar

Kommentarer