Träning & fix

Igår hade jag verkligen fullt upp. Först av allt vaknade jag tidigt på morgonen, jag hade ont i ryggen och sen kunde jag inte somna om. Under förmiddagen sen hade jag en tid på sjukhuset för lite träning hos min fysioterapeut. Så vi åkte dit innan lunch. Träningen gick bra. Helt okej när jag gör på min nivå.
Vi kom överens den här gången jag och min fysioterapeut om att jag ska göra ett nytt försök med cyklingen nu igen hemma, och hoppas på att det går bättre. Kanske ta det ytterligare lite lugnare, eftersom knät verkligen inte har varit bra och blev bara sämre när jag testat cyklat den senaste tiden. Och när jag försökte med det igen för lite mer än en vecka sedan så gick det fortfarande inte. Men jag hoppas det ska gå bättre trots att det inte är riktigt bra än den här gången, jag får helt enkelt börja om lite mer från början.

Sen förutom det så hade jag en riktig fixdag hemma med tvättning, byta sängkläder, duscha, dammsuga och torka golven, bada Harry, ta bort stygnen på han och rensa bland lite kläder. Det som kunde fortsätta användas, och det som lärde tvättas. Sen slutade det med att det mesta hamnade i tvätten för att jag inte orkade rensa och för att de kanske skulle behövas efter en användning till. Så då fick de mesta åka i tvätten istället, så det var skönt. Då kan ni tänka er nu hur mitt badrum ser ut...som en enda stor tvättstuga full i nytvättat. Men det är riktigt skönt när man får ordning på det mesta. Byta sängkläder var något Harry verkligen tyckte var roligt, något av hans favoritgrej att vara med på.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229