Träning & röntgen

Idag blev det en hel förmiddag på sjukhuset. Först var jag till fysioterapin och skulle träna med min fysioterapeut, vilket jag också gjorde. Men jag träffade även på min fysioterapeut som jag har haft mycket förut innan hon gick hem på föräldraledighet, och nu hade hon första dagen på jobbet och har kommit tillbaka efter det. Så det var väldigt roligt och nästa vecka börjar jag helt hos henne igen.

Men idag tränade jag i alla fall som jag brukar med min fysioterapeut. Det gick bra, men var jobbigt som alltid. Men det är ju egentligen bara bra, för det ska och är ju jobbigt o träna. Sen efter träningen var jag i alla fall förbi röntgen och röntgade mina fötter inför ett Ortopedbesök jag har nästa vecka. De ska kolla mina tår på högerfoten eftersom jag har så ont i dem, och för att kortisonsprutor inte hjälper längre. Men själva röntgningen gick bra i alla fall. Snabbt o smidigt.

Annars under eftermiddagen har det blivit väldigt lugnt idag. Speciellt med tanke på att förmiddagen var ganska intensiv. Sen har jag även haft intro med ytterligare en ny assistent, så det var roligt och gick bra. Så ungefär så har min dag sett ut idag. Väldigt lugn, främst under eftermiddagen och kvällen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229