Träning & småfix

Under förmiddagen var pappa förbi en stund. Först kom han och mamma hit efter att de hade ätit frukost. Men efter en liten stund åkte mamma för hon skulle jobba, men då var pappa kvar ett tag till. Vi pratade och umgicks, han lekte och busade en del med Harry och sen tränade jag lite. Jag cyklade på motionscykeln följt av att vi sedan drack lite kaffe och fikade innan jag gåtränade, så jag fick vila benen lite emellan.
Gåträningen gick över förväntan idag, så det var riktigt roligt. Nuförtiden är det något jag längtar mest till om dagarna, i alla fall dem dagarna som jag gåtränade. För jag gör det inte varje dag. Jag tycker det är något bland det roligaste. Jag tror det är just den där känslan att känna att jag står på mina egna ben, att dem orkar bära som är så stort för mig. I alla fall att dem orkar bära mig betydligt mer än vad dem gjort tidigare.

Sen bara det att jag kan cykla 4,5 km nu på motionscykeln på 15 minuter. Det är också väldigt stort. För i somras då efter inflammationen i knät och efter kortisonsprutan så fick jag ju börja om och börja med några hundra meter. Så det är stort att det ändå har gått att sakta öka på sträckan. Nu hoppas jag bara det inte händer något eftersom jag sagt det, men det får jag hoppas att det inte gör.

Annars idag under eftermiddagen så var jag och Emelie ut på en promenad så vi fick lite frisk luft. Sen var det fix för att få bort källsorteringen, för den var rätt överfull, så nu är det betydligt mer plats igen. Så det var skönt. Annars har jag legat i soffan med Harry framför datorn, läst lite i en bok och bara tagit det rätt lugnt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229