Tre mysiga stunder

Hej fina ni och glad tredje advent!

Hoppas ni har haft en bra vecka. Min har varit fyllt av väldigt blandade saker. Men jag har bl.a. varit på tre saker under veckan som varit lite extra roliga. Sociala saker. I torsdags var jag och hälsade på Sara. Hon är en nära vän till mig och Anna (samt assistent till mig som för tillfället är sjukskriven). Det var jag, Anna och Sandra som åkte och hälsade på henne. Vi köpte med oss mat från Trödje Pizzeria och bara umgicks hela kvällen.

Det var mysigt. Hennes barn kom också hem efter en stund efter att dem hade haft en mysig eftermiddag med sin mormor och morfar, så det var också himla roligt att få träffa dem med. De är verkligen bara för go dem två! Sötaste Esther och Hannes. Lika Sara, det var så roligt att träffa henne igen med. Älskade bästa Sara.

Sen igår (lördag) hade jag och Anna, Elin och Agnes här på fika. Vi var ute i Annas lägenhet. Det var också himla mysigt. Vi hade lite julmys med fika och julklappsspel. Vi hade allt gott man kunde tänka sig, och det var väldigt roligt att bara umgås lite som förr. Både Elin och Agnes lärde jag känna via att dem har varit assistenter till mig i flera år. Agnes är det fortfarande men att hon är mammaledig just nu, och Elin slutade nu i höstas efter tre år. Därför är det extra roligt nu när vi träffas eftersom det inte bli lika ofta som förr, men dem är fortfarande två av mina närmsta vänner. Så dem är jag otroligt glad över att jag fortfarande har så bra kontakt med. Finaste tjejerna.

Tredje mysiga saken jag också gjort under den här veckan är att vi igår kväll också var ut och åt mat med mamma och pappa, bara jag och Anna. Så det var bara vi fyra. Vi var på en restaurang som heter Adrians. Det ligger inne i Gävle på Söder. Det var verkligen jättemysigt och jättebra mat där. Det var första gången jag var där, och jag kan verkligen rekommendera er att gå dit.

Mamma, pappa och Anna åt julmat och jag tog en vanlig rätt ifrån menyn. Sen fick jag smaka lite med dem andra, och de hade faktiskt ett väldigt roligt upplägg när det gällde julbord. De kom ut med julmat på en ställning med tre tallrikar fyllda med olika typer av julmat. Sill, lax, räkor, patéer, röror, julskinka, korv, olika röror osv som förrätt. Sen var det oxfilé och fläskfilé med potatisgratäng till varmrätt och därefter ytterligare en ställning med tre våningar fylld med olika desserter. Det var nog det bästa julbord vi någonsin har varit på i alla fall, och det var som sagt ett väldigt roligt och annorlunda upplägg. För det blev inte en massa spring och man hade allt på bordet där man satt. Så det blev himla trevligt och kändes inte så rörigt som det ibland kan göra när alla ska gå och gräva på alla tallrikar som det brukar kunna vara på julbord. Det var i alla fall ett väldigt trevligt och mysigt upplägg.

Jag åt samma varmrätt som dem fast med pommes än potatisgratäng. Det var himla gott. Bästa jag ätit på länge. Så det blev avslutningsvis en väldigt mysig kväll med familjen på den här veckan. Sen blev det att vi också åkte på Julmarknad i Högbo med mamma idag. Vilket också var väldigt mysigt. Men det kommer det mer om i ett eget inlägg.

Hoppas ni har haft en bra tredje advent. KRAM

Gillar

Kommentarer