Tre sjukhusbesök

Igår hade jag första passet med min nya assistent. Hon som skulle ha jobbat igår var sjuk, och då kunde hon som gjorde klart sin intro i förrgår hoppa in så precis under dagen igår, så det var verkligen bra och passande att hon kunde det så precis. Sen var det också sån tur att hon som jobbar idag kunde komma redan igår ikväll, än att hon börja idag. Så det var skönt att det löste sig, och att jag kunde komma igång på direkten med den nya tjejen.

Annars igår så var det lite mer full rulle. Jag hade bl.a. tre sjukhusbesök, eller 2,5 besök kan man säga. Först var jag till kuratorn och sen var jag till smärtmottagningen för att träffa min smärtsjuksköterska och få akupunktur. Båda besöken gick bra. Det blev lite stressigt efter smärtmottagningen bara för att hinna till arbetsterapeuten, för hon skulle ha ca 10-15 min på sig att hjälpa mig. Men vi hann precis, så det var skönt att vi gjorde det och att det blev bättre efter justeringen. Hon hjälpte mig justera plastskenan eftersom den skavde på utsidan av handleden där man har den där knölen.
Sen tittade hon också lite snabbt på mitt långfinger, eftersom det känns konstigt och gör mer ont där sen sist jag var till henne i veckan. Men hon sa att det var rätt normalt, annars om det fortfarande är sämre och inte känns bra nästa gång vi träffas så får hon prata med handkirurgen sa hon. Men det var skönt att hon hann titta på det i alla fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229