Tredje helgen

Hej fina ni!
Jag tänkte berätta lite kort om min helg. Jag har haft en väldigt bra helg. Tredje helgen på raden som har varit lite av de extra. Först kom Andreas i fredags och var här till i söndags. Det var så roligt att få ha han här och att det var tredje helgen på raken som vi nu har kunnat träffats. Sen var jag på Pink bubble party i lördags i Sandviken på kvällen vilket också var väldigt roligt och trevligt. Det var ju ett event som det har laddats inför en längre tid. Ni kan läsa mer om den kvällen i mitt tidigare inlägg. Men det blev i alla fall en väldigt lyckad kväll!

Under söndagen var jag bl.a. på 3-års kalas för Esther och Hannes. Det är en utav min assistenters två barn. Det var jättetrevligt och mysigt. De är två tvillingar. Hur gulliga och underbara som helst, så det var jätteroligt att få fira dem även om det var en vecka försent.
Det var även första gången jag var hem till dem, och det var väldigt roligt måste jag säga. Sen var det riktigt roligt att få se deras miner när de öppnade presenterna från mig och Anna. Jag hade ritat en varsin tavla till dem på Musse och Mimmi som jag tänkte skulle passa bra nu när dem snart ska få ett nytt eget rum. De är helt tokiga och älskar dem två figurerna så därför var det extra roligt att se deras miner och reaktioner på dem. Så det var en trevlig söndagseftermiddag.

Det blev dock en rätt intensiv helg, även om den var väldigt rolig. Det jobbiga är bara att få kroppen att orka med det, och sedan kunna återhämta sig. Det är väl det jag har lite svårt med, just återhämtningen för det blir svårt när man har en hel del saker som måste göras. Det kan vara sjukhusbesök eller samtal som behöver ringas. Så det har inte varit helt lätt som jag sa med återhämtningen. Sen tror jag inte att jag har återhämtat mig helt efter blodförgiftningen heller, även om jag kanske tror det eller rättare sagt vill det. Men det är som det är.
Jag har nästan legat halvt sovandes före åtta på kvällarna de senaste två dagarna. Men man får vara trött när man har haft det fullt upp. Det är bara lite tråkigt att man alltid ska behöva sota för saker som man väljer att göra och som man tycker är roligt. Men som sagt, det var det värt! Även om jag nu har haft huvudvärk sedan i lördags som inte vill släppa.
Hoppas ni också hade en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229