Trevlig fredagskväll & träffa lekkompis

I fredags kväll kom min kusin och hans tjej förbi för att träffa Harry. De var även kvar på middag. Vi köpte hem kinamat, så det var trevligt. Det var min kusins tjej som även följde med när jag var till Stockholm för att hämta Harry. Och det är även dem som bl.a. har två nakenkatter, och det var en av dem jag fick testa och känna hur jag reagerade på. Med tanke på min pälsdjursallergi innan jag bestämde mig för att skaffa katt. För det var väldigt snällt och bra så jag kunde få testa om det funkade.

Det roliga var att dem även tog med deras hankatt som också är en nakenkatt (sphynx) hit i fredags. Det var väldigt roligt att se hur Harry reagerade, men han var inte glad kan jag lova. Definitivt inte i början i alla fall. Hans bakben var spikraka, ryggen i en båge, svansen virad runt bakbenet, öronen bakåt också fräste och morrade han. Inte glad alltså. Det var ju första gången han riktigt fick träffa en katt. Men som tur var så var Anubis väldigt lugn och lät han få sina utbrott. Anubis var ju även betydligt mycket större än vad Harry är. Harry väger ju inte ens ett kilo och Anubis väger ca 5kg så han är ju betydligt större som ni kan förstå.

Men i slutändan gick det ju ändå bra. Allt slutade i alla fall med att de låg i Harrys lilla korg tillsammans, så de var ju ändå ett bra avslut på det hela.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229