Trevlig gårdag

Igår hade jag en riktigt trevlig dag. Dagen började med att förmiddagen gick i ett fullt sprut. Vi började med att jag duscha och sen kom en utav mina assistenter som har haft semester och hälsade på. Det var jätteroligt att träffa henne igen och prata lite mer med henne. Vi fikade på lite glass och färska hallon och blåbär som hon hade med sig. Det var väldigt trevligt och gott.

Därefter lagade vi lunch och bara tog det lugnt. Vi vilade i soffan och laddade lite inför att vi skulle åka till stan. Vi åkte dit och kollade i lite butiker och gick och åt middag på stan. Det var trevligt, och roligt att komma ut lite och bara ta det lugnt och göra nå annat än att vara hemma. Jag gick även och hälsade på en kompis som jobbar i en av butikerna på stan, och det var också jätteroligt. Att få säga hej och prata lite med henne, för jag har inte träffat henne sen jag opererade knät.

Sen på vägen hem så stannade vi och kollade i min assistents nya lägenhet som hon ska flytta till med killen sin. Det var riktigt roligt att se hur den såg ut och den var väldig fin trots renoveringskaoset. Men så blir det ju när man renoverar, men det kommer bli riktigt bra när det är klart. Så det var också väldigt roligt att se.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229