Trevlig spontanmiddag

Hej fina ni!

Hoppas ni har haft en bra måndag och start på nya veckan. Just nu har jag precis startat igång en film. Jumanji heter den. Jag har aldrig sett den tidigare, så vi får se om den är bra. Hoppas det!
Idag har jag haft en rätt fullspäckad dag och även idag fått en hel del saker gjorda. Jag var bl.a. efter lunch på apoteket (igen..), ICA maxi och Blomsterlandet. Jag behövde bl.a. fixa jord till en orkidé som det har vuxit tre nya skott på. Jag har dragit lite på det, men nu var jag tvungen att ta tag i det. Så nästa steg nu är att jag ska plantera om dem tre nya skotten till egna krukor så det blir som tre nya växter/orkidéer. Sen hittade jag även två krukor till två andra blommor jag har hemma som jag inte hade någon ytterkruka till. Jag hittade två lite annorlunda krukor om man jämför med vad jag annars brukar ha. Men det blev riktigt bra. Jag kan visa bild på dem imorgon när det är lite ljusare och lättare att ta kort.

Sen kom Anna och pappa över spontant med varsin matlåda och åt middag tillsammans med mig och Sandra idag på kvällssidan. Det var trevligt. Mamma var inte hemma utan skulle ut och äta tillsammans med en vän, så då ringde bl.a. pappa och frågade om han fick göra oss sällskap.

Det är roligt när man kan göra det lite spontant sådär, än att han nu annars skulle ha suttit själv. Då är det roligare att vi kan passa på och umgås lite istället. Så det var roligt, och att Anna också kom!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229