Tripp, trapp, trull

Hur söta är inte dem här? Idag när jag och Sara var ute på en promenad efter middagen i finvädret så mötte vi dessa tre sötnosar. De var så gulliga. Ett tag stod de alldeles tätt bredvid varandra, och det såg så gulliga ut och var så fina tillsammans. Sen den minsta var verkligen riktigt söt och nog den modigaste av dem när vi skulle hälsa på dem (fick det av ägaren). Hon var inge blyg. Inte vad man märkte i alla fall.

Dem som har hästarna bor ca en halv kilometer från mig, så ofta när vi är ute på en promenad så går vi förbi dem. Men hon den allra minsta av dem har jag inte sett tidigare, inte vad jag har minne av i alla fall. Men den var verkligen urgullig och så himla liten!

Det är så skönt med att bo lite på landet och precis utanför stan. Att man bara kan gå utanför dörren och ta en promenad i lantmiljön (skog, ängar, villor, lekplatser, småvägar osv) eller vad man ska kalla det. Mysigt är det i alla fall, för varje årstid har ju också sin charm. Som nu t.ex. när vi börjar gå in i våren mot sommaren. Det är en härlig årstid. Våren och hösten är min favorit, vilken är eran?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229