Trött på det

Hej på er!

Hoppas det är bra med er! Nu känner jag mig bara så himla trött på att hela tiden säga att jag mår dåligt (eftersom jag gör det). Men det räcker nu. Jag vill kunna känna ärligt när någon frågar om hur jag mår säga "Jag mår bra, hur är det med dig?". Men för tillfället kan jag inte det. Det känns i alla fall som att jag ljuger då. Därför är jag inget fan av dem frågorna, för det känns hela tiden som att det blir samma sak. "Det är sådär", eller "Det går väl, lite mycket med ... bara men annars är det bra" osv.

Men jag tänker inte sitta och säga här hur jag mår idag, för det orkar jag faktiskt inte. Det räcker. Däremot hoppas jag att ni mår bra och har haft en bra start på denna vecka!

Just nu har jag i alla fall nyss tagit en dusch och fräschat på mig lite. Vad skönt det kan vara ibland, för man känner sig verkligen lite som en ny människa då. Sen tänkte jag nu ta lite te och en kiwi och försöka vila lite. Lite senare ska jag på middag hos farmor och farfar, så det ska bli riktigt mysigt och trevligt. Hela familjen ska dit. Så det ser jag fram emot.

Jag och Elin började prata om hur man brukar dela sin kiwi, vad man är van med eller uppvuxen med. Jag är van med att man delar dem på andra ledden och hon är van på det här sättet som dem är delade på bilden. Vilken ledd brukar ni dela eran kiwi på? Helt meningslös fråga, men ändå lite roligt att veta.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229