Två måsten & noll ork

Hej fina fina ni!
Hoppas ni sovit gott inatt. Det har jag gjort bortsett från att jag hade lite svårt att somna. Gud va seg min kropp har blivit. Det märks så tydligt nu när jag både "rör mig mer" eller kanske rättare sagt rör mig på ett annat sätt än när jag var sängliggandes på sjukhuset.
Sen tror jag även mitt reumatiska börjar komma in i en period då den gör sig lite extra hörd igen. För jag har börjat känna av lederna betydligt mer. De värker, också får jag den där inflammations-känslan i kroppen oftare och oftare. Så något lurt är det. Det är tur att jag har en tid till min reumatolog nästa vecka så han får kolla lite samt att vi får prata igenom det som hänt och framtida planer. Därför känns det som att det kommer rätt lägligt att jag ska dit nu snart.

Idag har det blivit en väldigt lugn förmiddag. Jag har bl.a. hållit på och planerat lite kring hur jag ska lägga upp dagen, för jag har två måste saker som verkligen skulle behöva fixas. Jag behöver bl.a. hämta ut en medicin från apoteket som tar slut redan imorgon, så den MÅSTE (!!) jag ha plus en till medicin som är slut efter helgen. Så de vore bra om både medicinerna fanns hemma så jag inte behöver åka till apoteket två gånger den här veckan. Sen var jag även tvungen att fixa recept till den som det var mindre brådis med för det var slut, så jag hoppas de receptet hinner komma in idag med. Min smärtsköterska trodde det.

Nästa sak som jag behöver göra är att ta blodprover inför läkarbesöket hos reumatologen nästa vecka. Och det skulle behöva göras idag eller imorgon, eftersom proverna behöver ca en vecka på sig.
Men nu fick jag precis till det så mamma kunde åka och ta ut medicin efter jobbet på vägen hem åt mig. Hon är bara för snäll hon min mamma. ♡ Så då får det bli prover imorgon på schemat. Skönt att jag inte måste göra det idag, även om det säkert vore det bästa. Men grejen är den att jag är så trött. Jag har ingen ork alls till något av det idag, samtidigt som jag måste fixa det på något sätt.
Så därför var det toppen att mamma kunde hjälpa mig med att hämta ut medicinen åt mig. Hoppas bara medicinen finns hemma också. Jag försökte ringa till apoteket för att kolla, men då var jag i plats 45 i kön, och det kände jag inte för att vänta på. Men på något av apoteken borde det finnas tycker jag, eftersom det finns två olika apotek på Valbo Köpcentrum (där hon ska stanna på vägen hem), och den brukar oftast finnas hemma. Så jag tycker det borde finnas på någon av ställena. Hoppas det i alla fall!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229