Två nätter

Nu har två nätter gått då jag har sovit betydligt sämre. Jag har haft eller har jätteont i min högerfot. Det är nervvärken som spökar och känns mer. Det är sen jag började sänka en av mina nervmediciner litegrann som det har börjat. Det är den tabletten jag tar mitt på dagen som jag har sänkt, och det är efter det som jag har börjat få mer ont och känner av nervsmärtan mer, och ärligt talat så hatar jag det. Hatar är ett starkt ord, men på det här stämmer det in ganska bra.
För nervsmärta är inte roligt. Ni som har haft det vet vad jag pratar om. Det är svårt att förklara den, men den är bland den svåraste värken att "tänka bort" eller "vänja sig vid". Om det är så att man ens kan göra det vill säga. För det är en sån här irriterande, dryg värk som går en på nerverna.

Men jag ska försöka ge det ett försök och hålla ut några dagar till i alla fall. Jag försöker intala mig att det är nu i början som det kanske kan vara lite jobbigare, innan kroppen vant sig att det saknas någonting. Jag vet inte. Men jag hoppas det är så, för jag vill så innerligt att det ska fungera. Att det ska gå att sänka, även fast det säkert måste ske väldigt sakta. Men vi får se nu hur det går. Jag håller tummarna för det bästa.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229