Umgås så mycket som möjligt

Jag hade det rätt fullt upp igår. På förmiddagen var jag till min fysioterapeut för lite avstämning/kolla läget besök. Det gick bra. Vi pratade om hur det var nu och hur det varit senaste tiden, samt hur det har gått med träningen. Träningen tycker jag inte har gått så bra med tanke på att jag har mått så dåligt, men efter att ha pratat med henne så fick jag en liten annan syn på det. För jag har tänkt mycket på att det har känts som att jag inte har gjort min träning och inte klarat av den, och haft lite små ångest över det. Men det jag inte tänker på är att jag kanske har gjort andra saker under dagen som också kan räknas in som träning, t.ex. prova en massa kläder när jag rensade garderoben. För då var det mycket upp och ner och på o av med kläderna. För det är väl det jag lär få upp ögonen lite för, att andra saker än att följa ett träningsprogram också kan vara eller bli träning i sig. Speciellt i min situation just nu när jag varken har så mycket energi eller är så pigg.

För hon sa det, med tanke på mitt tillstånd just nu och att kroppen inte alls är i fas och troligtvis behöver mycket vila/återhämtning så gäller det att istället försöka få in så många "träningssaker" som möjligt i vardagen. Speciellt när jag verkligen känner att jag inte klarar av att göra mitt program, för då beror det säkert på att jag har gjort andra saker som också kan räknas som träning. Och att successivt försöka göra allt jag gör så mycket som det bara går själv och försöka pressa mig lite själv på det sättet istället. Men i den mån jag kan såklart.

Sen efter att vi kommit hem och ätit lunch så var jag till assistansbolaget på möte igen, och det gick bra det med så det var skönt! Sen när jag var klar med det så var vi förbi en snabbis och stannade till vid stan. Jag och Agnes hade sett en reklam angående ett par trådlösa hörlurar som var på rabatt nu från Kjell&Company, så då köpte vi ett par varsina sådana. De var riktigt bra måste jag säga, över förväntan. Så sånna kan jag rekommenderar. Så när vi hade köpt dem så bar det av raka vägen hem för att vila lite. Jag somnade till en liten stund, vilket var skönt! Jag tror det behövdes och sen åt vi grillat med mamma o pappa, farmor o farfar, och Anna och Agnes. Det var trevligt. Vi försöker umgås så mycket som möjligt nu när Anna är hemma, så det är mysigt.

Efter att vi hade ätit och fikat klart så gick jag, Agnes och mamma ut på en promenad. Vi gick samma runda som jag och Agnes gick för någon dag sedan, den på 5km. Det som var lite roligt eller vad man ska kalla det var att när vi var som längst bort så ser jag att batterinivån på elstolen börjar blinka rött. Då har jag glömt att ladda den, så den kunde när som helst lägga av. Så det var lite ovisst om vi skulle komma hem eller inte. Och det hade inte varit så roligt om den hade lagt av, med tanke på att stolen väger över 100kg. Men vi klarade oss, vi kom hem. Så det var väldigt skönt!! Så ungefär så såg min gårdag ut.

Gillar

Kommentarer