Uppdatering om Harry

Igår kastrerades ju Harry. Jag fick hämta honom kring kl.14 på eftermiddagen på Djurkliniken. Operationen hade gått bra. Den andra testikeln som inte hade ramlat ner i pungen hade fastnat ungefär halvvägs sa veterinären så den låg i ljumsken. Det var skönt ändå, för då behövde dem inte öppna upp hela buken, vilket i så fall hade blivit en ännu större operation. Så på så sätt var det ändå skönt att den låg i ljumsken, även fast jag tycker så synd om honom. För det blev ju ändå en större operation redan det här, än vad det egentligen skulle ha blivit.

Men inte är det roligt att se när han inte mår bra. Speciellt inte igår när han hade jättesvårt att komma till ro och slappna av. Han var väldigt bökig och kunde helt enkelt inte riktigt slappna av, bara i kortare stunder. Men ju mer tiden gick så blev han sig själv lite mer igen i alla fall. Och natten tycker jag ändå gick bra. Han bökade lite, men jag trodde det skulle varit värre.

Sen hade dem ju sagt att han kunde vara lite tjurig pga narkosen och värken. För han hade inte fått någon direkt smärtlindring heller pga medicinen han tar för utslagen. Men den ska han också få sluta med nu också hoppas vi på det bästa att huden håller sig lika fin. I så fall så är det fodret han inte har tålt. Men sen är nästa steg att ta reda på vad i fodret det är han inte tål, vilken proteinkälla. Om det är fisk, fågel, nöt eller fläsk. Det visar sig. Nu ska han bara bli bra efter kastreringen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229