Uppdatering sen kortisonsprutorna

Förra veckan var jag till min reumatolog för att bl.a. få kortisonsprutor i handlederna. Det blev i alla fall tre kortisonsprutor. Två i höger handled och en i vänster. Jag var dit i onsdags så det har inte gått exakt en vecka än, och det har inte blivit helt bra än men det är på gång. Jag brukar ställa in mig på att det brukar ta upp till en vecka för att jag inte ska bli besviken på att det inte har blivit bra. Men jag tycker ändå det håller på och går åt rätt håll, så det är ändå skönt. Dock tror jag det behövs några dagar till innan det börjar kännas riktigt bra.

Sen är jag riktigt blå. Ni kan ju se på bilden här nedanför vad blå jag blev över handleden på den högra handen den här gången. Det är t.o.m. så det har blivit blått runt över på utsidan till undersidan av handleden. Riktigt ömt är det i alla fall, men det bleknar rätt fort i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Foliehatten
Foliehatten,
Hej Elin, hamnade här av en slump. Har du forskat kring ketogen kost i kombination med periodisk fasta? Kroppen är fantastisk och kan läka många sjukdomar själv om vi hjälper den med rätt kost och levnadsvanor ? Kolla Dr Eric Berg på youtube
nouw.com/foliehatten
elinnhellgren
elinnhellgren,
Hej! Nej det har jag inte gjort, bara kring antiinflammatorisk kost. Men inte kring ketogen kost eller periodisk fasta. Tack för tipset! Det ska jag kolla upp 😊
nouw.com/elinnhellgren
Foliehatten
Foliehatten,
Jag började också med antiinflammatorisk kost, men det började verkligen ta fart när jag började med periodisk fasta. Jag är bara så trött och arg över att människor ska behöva leva ett liv med sjukdomar. Det är så orättvist. Fasta och ketogen kost kan vara lösningen på mycket. Vi förtjänar alla det värdigt och friskt liv.
nouw.com/foliehatten
elinnhellgren
elinnhellgren,
Okej det låter intressant, för har hört talas om det men kan inte så mycket om det. Ja jag håller helt med dig, det är väldigt orättvist. Speciellt när det också är mycket som kanske kan hjälpa och lindra men som man inte vet om. Ja verkligen, det gör vi alla!
nouw.com/elinnhellgren