Ut på tur

Idag blev det ingen hemmadag. Det blev en liten shoppingdag idag med kan man säga. Vi var till Owe's och kollade. Det var roligt för dem har väldigt mycket grejer där, både inredningssaker och saker som är bra att ha och som går åt. Så en del saker hittade vi.

Sen åkte vi en snabbis till köpis. Vi åkte dit och åt lunch och sen gick vi in på bl.a. panduro och köpte färg till ett litet pyssel vi ska göra. Jag berättar mer om det sen när vi ska göra det, så det ska bli roligt. Jag tycker det är roligt när man har kommit på något man kan göra och som man har någon användning av, annars kan jag lika gärna låta bli. Vi ska troligen göra det på måndag om vi orkar efter den dagens planer. För har en del saker inplanerat då. Det ser jag fram emot, för jag är lite pysslig av mig om det är så att man kommer på något använt o göra.

Annars har det bara blivit lugnt idag. Lite handling och bara ta det lugnt hemma. Jag städa lite också för imorgon ska jag få besök av släkten på mammas sida. Det ska bli roligt, så det ser jag fram emot. Dem ska komma och fira mig lite eftersom jag fyllde år i veckan. Sen nu ikväll har vi bara tagit det lugnt i soffan efter att jag tränade och gjorde mina övningar, innan vi nu har tittat/tittar på idol. Så jag har haft en bra dag tycker jag. Hoppas ni med har haft det!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229