Ute på jakt efter sjukhuset

Idag har jag varit till sjukhuset till min smärtsjuksköterska. Jag var där efter lunch och fick akupunktur. Vi pratade även en hel del om läget och hur det är nu och vi kom fram till att hon ska prata lite med min smärtläkare. För att se vad han tror och säger att vi ska göra.

Efter besöket så var jag på lite olika turer. Jag var bl.a. och skickade tillbaka ett par bord som jag hade beställt till soffan jag har ute i hallen/nya rummet. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, så dem fick åka tillbaka. Jag tycker dem var jättefina men jag tycker dem var alldeles för små, alltså för låga så det såg inte bra ut. Det såg fjuttigt ut. Så jag får leta vidare efter något annat istället.

Så efter det var vi till Mio och Ikea för att kolla på lite olika soffbord. Jag såg lite olika som jag gillade men jag köpte inget idag. Jag ska kolla runt lite mer, så får vi se sen vad det blir. Just nu är jag inne på att byta soffbordet. Alltså flytta det jag har i vardagsrummet, alltså vid soffan jag har framför teven ut till soffan (bäddsoffan) jag har i hallen/nya rummet. För i "vardagsrummet" kan bordet (ett litet o ett större som hör ihop) jag har nu vara lite för litet när man t.ex. ska fika eller ha saker på det. Därför tror jag det är bättre att försöka hitta ett litet större soffbord till "vardagsrummet".

Men det återstår att se vad det blir för soffbord.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229