Utemöblersjakt & halsont

Igår var jag ut på jakt efter utemöbler till min lilla altan. Det gick bra, jag var på lite olika ställen för att kolla runt och se om jag hittade något som jag gillade. Jag tror jag har hittat en grupp, så idag ska vi åka och titta på den igen och eventuellt köpa den. Det ska bli roligt, så det blir klart någon gång. Och speciellt nu när man börjar kunna vara ute mer. För vi har ju haft några riktigt fina dagar med riktig vår- och sommarvärme. Igår och idag kanske det inte har varit riktigt lika roligt, men vi får hoppas att det är slut på minusgraderna i alla fall.

Igår efter att vi hade varit och kollat på utemöbler samt handlat lite innan lunch och ätit så var jag riktigt slut, så då somnade jag faktist i soffan ett tag, i ca 2 timmar. Men det tror jag var riktgt behövligt. För jag tror nämligen att jag håller på att bli sjuk. För jag har väldigt ont i halsen. Så vi får se hur det utvecklar sig, jag hoppas det vänder och blir bättre men det känns inte riktigt så. Men vi får som sagt se och hålla tummarna.

Sen till middag igår så gjorde vi tacos med kyckling istället för köttfärs. Det var riktigt gott måste jag säga, så det kan jag rekommendera. Sen var vi även ut på en promenad på kvällen. Det var lite kallt, men det var ändå skönt att komma ut och få lite frisk luft.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229