Vad är det för fel?

Idag på morgonen strax efter att jag hade varit upp på toa en snabbis och sen gått och lagt mig igen så började en smärta från jag vet inte vad. Det är den här smärtan jag får bak nere vid ryggen och som strålar ner i benen på insidan ner i knäna. Det är den smärtan jag förknippar med början till njurstensanfall. Igen..
Jag har trott att det nästan har varit påväg att gå över eftersom det var ett tag sedan nu, men idag hände det igen. Det läskiga är att det går så himla fort. Jag förstår inte, och helt utan förvarning. Så då tog jag en pronaxen för att se om det kunde lätta och det gjord det. Så det var ändå skönt.
Däremot har det inte gett med sig helt, utan det har kommit som lite småkänningar. Oavsett är det i alla fall skönt att det är bättre. Men det är klart man funderar vad det är för fel. Varför jag får som dem här anfallsliknande sakerna, vad det beror på.

Annars har jag haft en dag hemma bara idag. Det har varit väldigt skönt och framförallt behövligt. För idag är det ingen toppendag. Jag känner mig inte alls i form för något idag.
Det ända jag ska göra idag är att jag efter middagen ikväll ska till farmor och farfar för att fira farfar. Han fyller år idag, så det ska bli trevligt.

Sen pratade jag också och pratade med reuma idag, en sjuksköterska därifrån. Jag berättade hur det var och hon försökte kolla efter en tid så jag bl.a. skulle få komma på ett besök. Men han var ledig just nu, och sen var han väldigt fullbokad så hon skulle prata med honom och sen återkomma om tid. Så vi får se när det blir av helt enkelt.

Det här måste ju vara den största slappisen av dem alla. Han verkar vara i lite samma mode som mig idag, vill bara ta det lugnt och försöka göra så lite som möjligt.

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Krya på dig och hoppas du får ett bra firande🤗
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket snälla du! Hoppas du också får en fin kväll! 🤗
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229