Vad är det som händer?

Jag börjar bli mer och mer fundersam över vad min kropp egentligen håller på med. Varför den säger ifrån som den gör. Jag är inne på fjärde dagen då jag knappt kan äta någonting pga illamående, och sen har jag mått illa betydligt längre än så. Och då är det bara ett av alla symtom jag har.
Inatt t.ex. vaknade jag vid tretiden och har bara somnat kortare stunder efter det, så det börjar kännas mer och mer nu att jag har sovit dåligt.

Jag har i princip varit sängliggandes kan man säga dem senaste dagarna. Jag har försökt haft som mål att komma ut en liten sväng varje dag så jag får lite frisk luft, men annars ligger jag typ i soffan med mitt täcke och vilar och gör så lite som möjligt. Jag försöker antingen titta på en film/serie, läsa lite, och sen nu sist har jag försökt rita lite. Försöka göra och tänka på sånt jag vet att jag egentligen tycker är roligt.
Men det är jobbigt. Och sen blir det inte bättre att jag har svårt för att säga när jag tycker någonting är jobbigt, eller säga att jag inte mår bra, för jag hatar att klaga. Jag har svårt för det, men sen går det till en gräns då det nästan är svårt att inte säga att jag mår dåligt också. Och då är det dåligt.

Just nu ligger jag i alla fall i soffan ute i hallen under mitt täcke, en kopp te, Harry sovandes i sin korg bredvid mig samtidigt som jag skriver på det här inlägget på datorn. Det är väldigt rogivande att ligga här ute, eftersom man kan öppna upp skjutpartierna (stora fönster) så det i princip känns som att man är ute fast man är inne. Det är jätte skönt. Speciellt nu när jag inte orkar så mycket heller. För det är mysigt att höra fåglarna kvittra precis utanför fönstret, och höra vinden i träden.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229