Vad gör ni när ni inte kan sova?

Nu är klockan snart tjugo över ett på natten och jag har fortfarande inte somnat. Jag har gett upp kring att försöka somna. Jag vet inte om det beror på att jag har så ont i kroppen eller om det är att jag har tagit det så pass lugnt idag under dagen (mest vilat och tagit det lugnt framför teven), samt att jag somnade en liten sväng där på eftermiddagen. Det kan ju vara en kombination av dem båda sakerna. Vilket som så har jag inte kunnat somna.

Jag brukar kunna ha lite svårt att komma till ro och somna på kvällarna, men inte såhär. Idag var det extremt. Sen har jag gett upp efter att både försökt att somna, lyssnat på podd, kollat på instagram och youtube, läst någon blogg och det sista är väl om jag ska försöka läsa i boken jag har börjat på. Den skriven av Kristian Gidlund. Jag får se vad jag gör eller inte gör. Men det känns som att jag har gjort allt för att bli trött eller tröttare. Men nu har det också nästan gått så långt att jag har blivit pigg, så vi får se hur det här slutar.

Vad brukar ni göra om ni har svårt att somna på kvällen? För tillslut blir i alla fall jag bara less över att ligga och typ stirra upp i taket. Har ni några knep som brukar fungera för er? För nu har jag snart provat i princip allt som brukar kunna få mig att somna. Men det är bara att fortsätta och hoppas att jag kan somna snart. Godnatt till er! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer