Vad ska man göra när allt känns för mycket?

Idag har det känts som en rätt bra dag, den har rullat på. Men så under kvällen vet jag inte riktigt vad det är. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Allt känns bara lite mycket på något sätt, och det är jobbigt. Hela situationen gällande ALLT. Varför det ska behöva vara som det är?
Jag påstår inte att jag har ett dåligt liv, för det har jag inte. Utan det blir bara lite för mycket av alla motgångar ibland. Speciellt när allt kommer över en på ett sätt som bara gör att det känns som att allt ska rinna över när som helst.

Jag vet inte vad jag ska säga eller göra för att det ska kännas bättre, så jag tänkte att det kanske hjälper att skriva av sig lite.

Det är konstigt egentligen hur det kan vända från en stund till en annan. Varför? Vad är det som gör att det kan vända så fort? Men det är väl så, att allt bara kommer över en när man minst anar det. Men det svåra är när man inte riktigt kan sätta fingret på det, vad det är som är jobbigt. Men jag kanske kommer fram till det med så småningom.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229