Valborg

Jag kom på nu att jag inte har berättat om min Valborg. För mig startade måndagen väldigt lugnt. Jag var hemma fram till lunch och efter det bar det iväg mot Stockholm. Jag skulle hälsa på A och vara där tills dagen därpå, till på tisdagen. Så måndagen började väldigt lugnt med att jag i princip bara tog en lång frukost, gjorde mig i ordning, packade, lagade lunch och bara tog det lite lugnt.

Sen istället för att vi bara skulle sitta hemma och vänta så valde vi att åka mot Stockholm när vi var färdig efter att vi hade ätit lunch, så vi kom till Stockholm lite tidigt. A slutade inte jobbet och var hemma förrän kl.16 så då åkte vi till Stockholm Barkarby Outlet. Vi gick in i kanske två butiker och sen gick jag & Elin och satte oss på Espresso House och fikade lite. Det var mysigt. Så där satt vi tills det blev dags att börja åka till A.

Hos A lagade vi först middag. Det blev korvstroganoff med blomkål i och pasta. Det hade jag aldrig ätit tidigare men det blev riktigt gott. Sen tittade vi lite på tv. Vi kollade bl.a. på ett avsnitt av nya Morden i Sandhamn. Den tycker jag var riktigt bra och spännande, så den kan jag rekommendera. Men det blev i alla fall en väldigt lugn kväll.
Sen under tisdagen vaknade vi tidigt och bara umgicks tills jag åkte hem på eftermiddagen, så det var trevligt.

Det var roligt att hitta på något också, alltså att inte bara vara hemma i Gävle även fast vi inte gjorde något speciellt. Men det var skönt det med, att bara ta det lugnt. Speciellt eftersom jag hade rätt ont i mina SI- leder (bäckenlederna) och armbågen. Så det blev en bra start på veckan. Hemresan gick också bra, så det var skönt det med.
Hoppas ni också hade en bra Valborg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229