Var ett tag sedan - sammanfattning

Nu var det några dagar sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen. Det har varit lite mycket dem senaste dagarna och sen har jag inte riktigt känt för att skriva. Det var även lite problem här på sidan för mig igår, men nu verkar det ha ordnat sig.

Med tanke på att det var några dagar sedan ni hörde ifrån mig så tänkte jag sammanfatta lite vad jag har haft för mig dem senaste dagarna.

Från i måndags då jag skrev sist så har jag hunnit med en hel del saker. Till att börja med har jag haft introduktion med en ny assistent som ska vara vikarie. Det har varit roligt och gått bra. Hon har ett kvällspass kvar, sen är hon klar med introduktionen. Så det har varit roligt.

Sen har det varit en hel del födelsedagsfirande den här veckan. Det smygstartade lite i söndags för farfar, sen var det firande i tisdags för min farbrorns fru och igår för min mamma. Så det har som sagt varit mycket kalas. Men det har varit roligt och mysigt att träffa alla, men man är lite trött på fika nu kan jag säga. Så det har jag gjort. Sen i onsdags så var vi även på ett möte hos min assistansanordnare. Eller det var mer ett informationsmöte. Men det var bra och lärorikt, men det tog ett bra tag.

Sen igår hade jag en riktigt intensiv dag. Den började med att jag duschade så fort jag hade fått i mig frukost. Därefter åkte vi ner på stan, jag, Agnes (min assistent) och Malou som jag hade haft dagen innan. Det var trevligt att vi gjorde någonting alla tre. När vi hade gått där en stund och fått lite saker gjorda så gick jag och Agnes och åt lunch innan vi skulle till sjukhuset för lite träning hos fysioterapeuten och akupunktur hos smärtsjuksköterskan.
Båda dem besöken gick bra men jag var bra trött efteråt. Trots att det mest är vila vid akupunkturen. Efter sjukhuset blev det direkt till Triangeln (Coop) för att handla det viktigaste till frukost också hämtade jag ut ett paket som hade kommit. När vi väl var klara där var det direkt hem, packa upp, in till mamma o pappa för att äta kinamat med dem och sen var det kalas för mamma. Det var som sagt en intensiv med trevlig dag ändå. Men det blev lite mycket.

Idag har jag i alla fall en hemmadag ifrån sjukhuset och hittills idag har jag/vi mest städat lite och umgåtts. Efter lunch vet jag inte vad vi hittar på, det visar sig. Något prata vi om att göra i alla fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229