Var inte igår..

Gokväll på er kära ni!

Hoppas er lördag har varit bra! Jag har precis kommit hem efter att ha varit hos mamma o pappa och ätit middag. Det var inte igår kan jag lova. Sist jag var hos dem var innan jag hamnade på sjukhus, vilket var precis i slutet av januari då jag gjorde illa foten och lades in på sjukhuset.

Det var i alla fall trevligt att komma över där en stund och äta tillsammans med dem i en annan miljö. Och skönt att det är så nära mellan oss. Några steg så är man där.

Nu blir det nog att starta någon film eller fortsätta se på en serie jag och Jessica följer. Vi kollar på en serie som heter Blindspot. Riktigt bra, så om ni inte har sett den. Titta på den!! Den finns på Netflix. Ni får ha det så bra tills vi hörs snart igen, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Så mysigt för dig att kunnat äta middag med föräldrarna 🤗 Ha en fortsatt fin kväll 💕
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja de var det! 🤗 Tack detsamma Eva! 💕
nouw.com/elinnhellgren
J
,
Har följt din blogg ett tag nu, och tycker det är intressant att se hur det går med foten och allt. Men jag tänkte bara fråga, varför har du personliga assistenter? Är det pga reumatismen? Och har du assistenter där även nattetid? Du måste såklart inte svara, är bara lite nyfiken. 😊 Hoppas du får en fin söndag!
elinnhellgren
elinnhellgren,
Okej va roligt att du gjort det! Ja det är bara att fråga. Jag fick personlig assistans hösten -15 pga att jag var med om en vårdskada (även då(!!)). Det var inför att jag skulle lägga en ryggmärgsbedövning (eda) och kateterslagen går av där bak vid ryggen. Vi skulle lägga den inför min sista fotoperation i smärtlindrande syfte. Det här med att edan gick av hände dagen innan fotoperationen och då blev det akut in på operation för att försöka hitta den där plastslangen som blev kvar i kroppen. Men de hittade den inte. Sen några dagar efter det råkar jag ut för abscesser (varböld) bak vid ryggen som dräneras ut. Sen när vi trodde det var lugnt och jag var fri från det så får jag blodförgiftning. Jag blir liggandes på ortopeden i ca 3 månader och sen avd.70 på länsrehab i Sandviken under ca 2,5 månad, satt sammanlagt låg jag på sjukhuset nästan 6 månader (tror det var fördelat så). Efter den tiden tappade jag så mycket muskler och fick jättedålig balans så jag inte ens kunde sitta eller röra benen själv. Jag behövde hjälpa med allt. De misstänkte även att jag fick någon skada eftersom hela kroppen bara skaka när jag tex skulle sitta, och jag byggde knappt några nya muskler fast jag träna jättemycket. Vilket som så blev jag i alla fall beviljad personlig assistans efter det, och jag har det fortfarande. Även nattetid. Det här är snabbversionen av vad som hände, men hoppas du fick svar på frågan. Sen var jag påväg att ansöka om hjälp så jag skulle kunna flytta hemifrån innan det där med edan hände pga min reumatism. Men då blev det istället såhär. Tack snälla, hoppas du med får en fin söndag! 😊
nouw.com/elinnhellgren